Om oss

ANNA SILVERDOTTER

Grundare, eventledare, entreprenör & författare, Har arbetat stora delar av sitt liv i traditionella ledarroller och varit delaktig i ledningsgrupper på internationella företag.

 

"Har känslan av "Varför har jag inte upptäckt henne och hennes kunskap tidigare i livet??" /Benedicte - företagare inom Virtual Reality

LINA EDVINSSON

STOCKHOLM - Assisterande eventledare. Projektledare i grunden som har jobbat för koncernledningarna på H&M, Autoliv, SkiStar och SBAB. Har tillbringat en hel del tid i Sydamerika med Quero-indianer och volontärarbetat med djur i Peru och på Galapagos. Även aktiv inom Stockholms Stadsmission med hemlöshetsprojekt.

 

"Tre samatal med Lina gav mig mer än 25 år i terapi." /Monica

 

JESPER LILIUS

Assisterande eventledare. Utbildar & vägleder företag & företagsledare. Mer än 10 års erfarenhet.

 

"Alltså Jesper du imponerar på mig hela tiden!! Snacka om grym på att föda häftiga idéer!!!" /A Danielsson - företagare

 

 

LINDA KLANG

GÄVLE: Linda driver eget företag med inriktning mot hälsa och personlig utveckling. Bakgrund inom företagshälsovård, och med förebyggande hälsoarbete både på individ och organisationsnivå. Många års erfarenhet av livsstilsfrågor och förändringsprocesser. Inhyrd på både större och mindre företag.

 

"Linda är helt klart som gjord för den här uppgiften!! /Pernilla

 

MIA FALK

HELSINGBORG: Arbetar med människors utveckling på olika sätt, både individuellt och i grupp och gjort det i 10 år - privatpersoner & företag

 

"Klockrent...! Jag hade inte kunnat föreställa mig att det skulle kunna var så effektivt." /Elisabeth

FRANCIS VAN BRINK

OSBY: Francis har följt sin dröm att få jobba och leva i Sverige som blev verklighet när hon flyttade hit 2005. Har jobbat med människor i olika yrkesroller i hela sitt liv. Idag driver hon eget företag. Stor erfarenhet inom de flesta områden. Talar svenska, nederländska och engelska.

 

"TACK Francis för en fantastisk guidning genom det senaste året! För ett år sedan satt jag i min soffa hemma i kristianstad och funderade över vad jag ville göra med mitt liv. Ett år senare befinner jag mig i CALIFORNIA och undervisar i yoga!" /Juliette Snijders

MARI-LOUISE FREJ

OS-Medaljör & Värdinna, Smyckedesigner, Barnpedagog, Skådespelare, Ätit middag med kungen, Varit med i här i ditt liv. Vunnit 10 SM-Guld i rad, Walk of fame.

 

"En kämpe som aldrig ger upp, en otroligt fin människa med det största hjärta jag lärt känna." /AL.S

 

 

 

.


 
 
 
 
 
Ja
Nej
Ska gå