VI STARTADE ÅR 2012

 

Vi har varit runt i hela sverige under 5 års tid och utbildat inom intuitiv intelligens. Vi har även certifierat egna Intuitiva Ledare© som arbetar som frilansande konsulter mot både privatpersoner och företag. Kontakta oss nedan.

 

"Intuition is the new buzz-word in business and everyone from Branson to Buffet are touting its ability to guide and direct them to greater success."

ANNA SILVERDOTTER

Grundare, kursledare, entreprenör & författare, Har arbetat stora delar av sitt liv i traditionella ledarroller och varit delaktig i ledningsgrupper på internationella företag. Hon har utbildat sig hos de mest framgångsrika i världen.

 

"Har känslan av "Varför har jag inte upptäckt henne och hennes kunskap tidigare i livet??" /Benedicte - företagare inom Virtual Reality

LINA EDVINSSON

STOCKHOLM - Certifierad Intuitiv Ledare (PIV©), Projektledare i grunden som har jobbat för koncernledningarna på H&M, Autoliv, SkiStar och SBAB. Har tillbringat en hel del tid i Sydamerika med Quero-indianer och volontärarbetat med djur i Peru och på Galapagos. Även aktiv inom Stockholms Stadsmission med hemlöshetsprojekt.

 

 

"Tre samatal med Lina gav mig mer än 25 år i terapi." /Monica

 

FRANCIS VAN BRINK

OSBY: Certifierad Intuitiv Ledare (PIV©) Francis har följt sin dröm att få jobba och leva i Sverige som blev verklighet när hon flyttade hit 2005. Har jobbat intuitivt med människor i olika yrkesroller i hela sitt liv. Idag driver hon eget företag. Stor erfarenhet av vägledning inom de flesta områden. Talar svenska, nederländska och engelska. ”Alla mina vägledningar är personliga och intuitiva, oavsett om de sker via telefon, mail eller live på mitt företag i Osby”

 

"TACK Francis för en fantastisk guidning genom det senaste året! För ett år sedan satt jag i min soffa hemma i kristianstad och funderade över vad jag ville göra med mitt liv. Ett år senare befinner jag mig i CALIFORNIA och undervisar i yoga!" /Juliette Snijders

JESPER LILIUS

Assisterande kursledare & VD. Utbildar & vägleder företag & företagsledare. Mer än 10 års erfarenhet.

 

 

"Alltså Jesper du imponerar på mig hela tiden!! Snacka om grym på att föda häftiga idéer!!!" /A Danielsson - företagare

 

 

LINDA KLANG

GÄVLE: Certifierad Intuitiv Ledare (PIV©) Linda driver eget företag med inriktning mot hälsa och personlig utveckling. Bakgrund inom företagshälsovård, och med förebyggande hälsoarbete både på individ och organisationsnivå. Många års erfarenhet att inspirera och vägleda i livsstilsfrågor och förändringsprocesser. Inhyrd på både större och mindre företag.

 

"Linda är helt klart som gjord för den här uppgiften!! /Pernilla

 


 
 
 
 
 
Ja
Nej
Ska gå
 
 

MARI-LOUISE FREJ

OS-Medaljör & Värdinna, Smyckedesigner, Barnpedagog, Skådespelare, Ätit middag med kungen, Varit med i här i ditt liv. Vunnit 10 SM-Guld i rad, Walk of fame.

 

 

"En kämpe som aldrig ger upp, en otroligt fin människa med det största hjärta jag lärt känna." /AL.S

 

 

 

.

MIA FALK

HELSINGBORG: Certifierad Intuitiv Ledare (PIV©) Arbetar med människors utveckling på olika sätt, både individuellt och i grupp och gjort det i 10 år.

Vägleder både privatpersoner & företag

 

 

 

"Klockrent...! Jag hade inte kunnat föreställa mig att det skulle kunna var så effektivt." /Elisabeth

Ring/SMS: +46 706 88 92 13

Silverdotter Academy @ All Rights Reserved